Protectia datelor cu caracter personal

I. Acceptarea conditiilor de utilizare

Acest conditi se aplica site-ului www.consilieralaptare.ro.

Site-ul, serviciile si continutul www.consilieralaptare.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a acestor conditi. Neacceptarea acestor termeni implica neutilizarea site-ului www.consilieralaptare.ro si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati „Termenii si Conditiile” disponibile in aceasta pagina.

www.consilieralaptare.ro. poate revizui acesti Termeni oricand considera necesar, facand publice actualizarile in aceasta pagina. Va rugam sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a citi „Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului reprezinta acceptarea modificarilor aduse.

II. Legaturi catre alte siteuri (link-uri)

Site-ul consilieralaptare.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece consilieralaptare.ro nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati la cunostinta si sunteti de acord ca consilieralaptare.ro nu este responsabil de disponibilitatea acestora, nu garanteaza si nu este responsabil pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca consilieralaptare.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

IMPORTANT:
Site-ul consilieralaptare.ro nu va accepta linkuri catre site-uri direct concurente. Suntem deschisi la colaborari cu celelalate site-uri iar linkarea se va face prin reciprocitate. Vor fi lasate linkuri doar catre siteuri care au link care noi. Introducerea link-urilor in alte campuri decat cele create special pentru aceasta destinatie (ex: comentarii, descriere…) vor fi acceptate doar daca va fi indeplinita conditia de reciprocitate.

III. Utilizarea materialelor si limitarea responsabilitatii

Continutul existent pe consilieralaptare.ro si incarcat de administratorii site-ului care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al consilieralaptare.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile directe dintre utilizatori si deoarece nu putem controla comportamentul utilizatorilor consilieralaptare.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, Salaone-Bucuresti.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

consilieralaptare.ro nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de utilizatori, disponibile pe site. Informatiile introduse de utilizatori pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte. consilieralaptare.ro nu isi asuma veridicitatea si/sau exactitatea materialului postat de vizitatori pe site. Dumneavoastra luati la cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

consilieralaptare.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu materialele postate/incarcate/uplodate de utilizatori pe site, fie ca sunt informatii, imagini, sunete, clipuri s.a.m.d..

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca consilieralaptare.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca consilieralaptare.ro a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului consilieralaptare.ro
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului consilieralaptare.ro
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor/site-ului consilieralaptare.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”
b) consilieralaptare.ro nu ofera nici o garantie ca:
1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului consilieralaptare.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
4) orice eroare de program va fi corectata;
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de consilieralaptare.ro se afla astfel la discretia dumneavoastra si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

IV. Acord de confidentialitate

Colectarea și folosirea datelor tale pe ConsilierAlaptare.ro

Fiecare utilizator care accesează site-ul nostru trebuie să fie corect informat în legătură cu modul de colectare și folosire a datelor personale. În această secțiune vei afla ce date colectăm de la tine, cum le folosim, dar și care sunt drepturile tale.

Pentru început, trebuie să știi că datele personale se referă la orice informație care poate duce la identificarea utilizatorului – nume și prenume, adresa de e-mail, număr de telefon și/sau orice identificator online obținut prin cookie-uri.

Pentru ca datele tale să fie colectate în conformitate cu noua lege privind protecția datelor, te anunțăm că am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să fii de acord să ne oferi informațiile de mai sus în deplină cunoștință de cauză.

In conformitate cu noile reguli europene de protecție a datelor cu caracter personal, ai dreptul să soliciți prin email toate datele personale pe care le avem despre tine, dar și să ne ceri să eliminăm aceste date de pe site-ul nostru.

Cine colecteaza si prelucreaza datele tale

Noi suntem Around Birth SRL. Iata mai jos datele noastre de contact:

SC Around Birth SRL
Str. Prieteniei nr. 2, bl. A13, ap. 6, Sector 3, Bucuresti
Tel. 0726509935
Email: cristina@consilieralaptare.ro

Solicitare date personale

Te rugăm să ne trimiți adresa ta de email prin formularul din sectiunea Contact. Vei primi de la noi un email de confirmare, pentru a ne asigura că tu ești proprietarul datelor solicitate.

Solicitare ștergerea datelor personale

Te rugăm să ne trimiți adresa ta de email prin formularul din sectiunea contact. Vei primi de la noi un email de confirmare, pentru a ne asigura că tu ești proprietarul datelor solicitate.

Protecția datelor tale

Siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi. Folosim informațiile tale personale cu scopul de a-ți trimite direct în casuța ta de email cele mai tari subiecte ale zilei, dar și promoțiile partenerilor noștri, care te-ar putea interesa. În plus, datele tale personale ne vor ajuta să îți oferim o experiență personalizată pe site-ul nostru și pe platformele online pe care ne promovăm conținutul: Facebook, Instagram.

Cum folosim datele personale

Este important să reții fapul că folosim datele tale numai în cazul în care avem acordul tău. Mai jos îți explicăm toate tipurile de date pe care le colectăm și modul în care le vom folosi:

Adresa de email
Vom folosi adresa ta de email pentru a-ți trimite newslettere cu cele mai interesante articole, precum și promoțiile pe care le au partenerii noștri sau firma noastra.

Nume si Prenume
Vom folosi prenumele și numele pentru a personaliza email-urile pe care ți le trimitem si contul din cadrul site-ului nostru si pentru a-ti putea emite factura in cazul in care vei beneficia de serviciile noastre.

Adresa
Vom folosi adresa ta in cazul in care vei plasa o comanda pentru a-ti livra produsele/serviciile sau pentru a-ti putea emite factura.

Ne-am asigurat că nu vei fi obligat să ne furnizezi niciun fel de date, atunci când intri pe site-ul nostru.

Partajarea datelor personale

Datele tale nu vor fi vândute niciodată către terțe părți. În cazul în care saloane-bucuresti.ro colecteaza informații pentru un partener, va fi nevoie de acordul tău direct pentru colectarea datelor.
Singurele entități care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate.
In cazul in care vei opta pentru achizitionarea unui produs disponibil in cadrul magazinului nostru, produs vandut de o alta entitate, datele tale vor ajunge la firma respectiva pentru a-ti putea onora comanda.

Site-ul Saloane-Bucuresti.ro incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Mesajele de marketing

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, newslettere ce contin cele mai noi articole are noastre, dar și mesaje de marketing de la partenerii noștri.

Dezabonare de la newsletter
Te poți dezabona de la newsletterele noastre în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
Prin trimiterea unui email către noi, în care să soliciți dezabonarea.

Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maximum 48h de la primire.

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele partenerilor noștri și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest scop, folosim Facebook, AdOcean și Double Click, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor – pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

Folosirea cookie-urilor

Site-ul ConsilierAlaptare.ro foloseste cookie-uri. In partea de jos a fiecarei pagini vei putea gasi informatii despre cookie-urile utilizate, precum si posibilitatea de a activa sau dezactiva anumite cookieuri.

Drepturile tale în contextul GDPR

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;
Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
Dreptul de a cere modificarea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a cere ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
Dreptul de a cere oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
Dreptul de a cere trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.
Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiți un email la adresa cristina@consilieralaptare.ro.

IV. Prevederi finale

Daca vreo prevedere din acest capitol „Termeni si conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si ConsilierAlaptare.ro in privinta utilizarii site-ului.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si ConsilierAlaptare.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si ConsilierAlaptare.ro.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Schimba setarile cookie | Politica de confidentialitate